Medicii Nativia

Echipa de medici de la clinica Nativia a fost formată de Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, unul dintre cei mai renumiți chirurgi ginecologi din țară, de-a lungul întregii sale cariere. Această echipă include medici supraspecializați în subspecialitățile obstetricii și a ginecologiei, astfel încât fiecare este expert într-o subspecialitate. De exemplu, avem medici supraspecializați pe medicina materno-fetală, uroginecologie, ginecologie oncologică, infertilitate sau patologia malignă a sânului.

Toți medicii din echipa Nativia au efectuat stagii de pregătire la spitale de prestigiu din Europa și împărtășesc aceeași cultură medicală. În plus, în clinică pacienta primește servicii personalizate, o atenție sporită, empatie și, desigur, o bună comunicare.

De ce să alegi un medic ginecolog
de la clinica Nativia

Medicii din echipa Nativia sunt experți în obstetrică și ginecologie și sunt comunicativi, empatici, profesioniști.
Fiecare medic are o supraspecializare într-una dintre ariile secundare ale obstetricii și ginecologiei, astfel că poți alege specialistul potrivit pentru nevoia ta, fie că este vorba despre medicină materno-fetală, de chirurgie ginecologică sau de patologia sânului.
Toți medicii au efectuat stagii de pregătire la spitale de prestigiu din Europa și practică la Nativia tot ce au învățat de la medici renumiți internațional pentru activitatea lor. Vei primi atenție sporită, empatie și te vei simți în siguranță cu fiecare dintre medicii din echipa noastră.

Programare

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programării solicitate.