Ginecologie

Echipa noastră de medici cu supraspecializări oferă intreaga gamă de servicii de ginecologie, de la consult de rutina, la ginecologie oncologică.

Consult ginecologic

Ai câteva simptome ginecologice care te îngrijorează? Sau poate nu ai mai făcut demult o vizită la medicul ginecolog, deși se recomandă să vii cel puțin o dată pe an? Dacă ai dureri, disconfort sau secreții vaginale modificate nu mai sta pe gânduri, sună-ne pentru o programare. Medicii noștri îți vor face recomandările potrivite problemei tale.

Consult ginecologic

Uroginecologie

În cadrul clinicii noastre se realizează diagnosticul și tratamentul incontinenței urinare și a tulburărilor organelor reproducătoare precum: tulburări ale planșeului pelvin, incontinență urinară, prolapsul organelor pelvine, incontinență fecală și disfuncţii sexuale asociate precum și alte afecţiuni uroginecologice. Tratamentul chirurgical al incontinenței urinare și prolapsului se realizează prin tehnici minim invazive. De asemenea, se utilizează atât tehnici chirurgicale convenționale, cu ajutorul cărora se reconstruiesc țesuturile proprii, cât și tehnici de protezare sau meșe, acceptate de organismul uman.

Uroginecologie

Ginecologie si chirurgie oncologica

Medicii noștri cu supraspecilizare în ginecologia oncologică stabilesc diagnostice și tratează întregul spectru al cancerelor ginecologice precum ovare, uter, trompe, vagin sau vulvă, atât pe cale medicală, cât și chirurgicală. Echipa noastră de medici specialiști poate aplica toate tipurile de intervenţii chirurgicale clasice sau laparoscopice (metode de chirurgie minim invazivă), dar și metode de terapie și tratamente medicale pre/post operatorii precum: radioterapia, chimioterapia sau tratamente hormonale. Toți medicii noștri au o experiență vastă și aplică cea mai corectă metodă de tratament pentru momentul evoluției afecțiunii maligne ginecologice conform ghidurilor internaționale. Vârsta pacientei nu constituie un impediment în tratamentul chirurgical al afecțiunilor oncologice.

Ginecologie si chirurgie oncologica

Consultatie infertilitate

Infertilitatea nu este o problemă de cuplu de neglijat, iar aceasta poate avea atât cauze feminine, cât și masculine. Tratamentele au evoluat și au efecte benefice, dacă se fac investigațiile necesare ambilor parteneri. Dacă ai sub 35 de ani și după 12 luni de încercări de a rămâne însărcinată nu se obține o sarcină, consultă un medic ginecolog din cadrul Nativia pentru a-ți recomanda investigațiile necesare. De asemenea, dacă ai peste 35 de ani și după 6 luni de încercări sarcina nu apare, adresează-te medicului ginecolog. Iar dacă ai peste 40 de ani și îți dorești o sarcină consultă doctorul ginecolog cât de curând posibil.

Consultatie infertilitate

Radioterapie

Un diagnostic oncologic cu indicație de radioterapie trebuie urmat de un consult la medicul radioterapeut. În cadrul acestuia, medicul îți va confirma indicația de radioterapie, îți va răspunde la întrebări și îți va explica procesul prin care urmează să treci.

Radioterapie