Dr. Tiberiu Daia

  • Medic specialist obstetrică-ginecologie

Dr. Tiberiu Daia este medic specialist în obstetrică ginecologie și doctorand în științe medicale. Hotărât încă de pe băncile Liceului Sfântul Sava să devină chirurg, urmează cursurile Universității de Medicină Carol Davila și rezidențiatul în Spitalul Clinic Filantropia București.

Pentru a se perfecționa, pleacă la Londra pentru un fellowship în chirurgie ginecologică oncologică în cadrul spitalului Royal London Hospital. În ciuda numeroaselor oportunități de a continua să se dezvolte în Londra, alege să se întoarcă în țară și să profeseze în Spitalul Filantropia din București unde încearcă să ridice la standard occidentale tratamentul patologiei chirurgicale ginecologice.

Fiind o fire empatică, Tiberiu practică o medicină bazată pe dovezi în centrul căreia se află întotdeauna pacienta și starea sa de bine.

Hobby-urile sale, baschetul și șahul, ce îi oferă un tonus fizic și psihic bun, împreună cu ambiția, perseverența și calmul, sunt elementele care îl fac să abordeze cazurile complexe și să nu renunțe până la obținerea rezultatului dorit.

Dr. Tiberiu Daia oferă o gamă largă de proceduri chirurgicale destinate patologiilor maligne și benigne ginecologice cu abordare atât clasic abdominală, minim invazivă (laparoscopic, histeroscopic) dar și vaginală. Chirurgia cancerului mamar este de asemenea un punct de interes.

Nu în ultimul rând, abordează și partea de obstetrică, în centrul atenției fiind mama și fătul, buna comunicare cu gravida fiind esențială.

Supraspecializare

  • Fellowship Chirurgie Ginecologică Oncologiă (Royal London Hospital, Londra)

Program

  • Luni 15:00 − 21:00

Servicii

Consultație obstetrică – ginecologie 280
Consultație obstetricală + Ecografie sarcină  420
Control post-operator 200
Consultație senologică 280
Ecografie transvaginală 280
Examen citodiagnostic col uterin (Papanicolau) 200
Examen citobacteriologic vaginal 150
Biopsie aparat genital inferior 500
Puncție sân 300
Testare HPV + Papanicolau 400
Ecografie de sân bilaterală 450
Montat DIU  440
Extras DIU  280
Colposcopie 330

Articole medicale