Noutăți de la experții Nativia

Îți place să afli noutățile și îți mulțumim pentru că ne urmărești. Ți-am pregătit o selecție bună de informații, validate medical, așa cum te-am obișnuit, pe care să le citești și, dacă ți se par interesante, să le dai mai departe și cunoștințelor. Selectează exact ce ai nevoie din lista de mai jos și oferă-ți un moment de relaxare. 
Spor la citit!

Sarcină

Perioada sarcinii este plină de schimbare: atât pentru corpul tău, cât și pentru bebe ce-ți crește în burtică. Situația actuală poate crea și mai mult stres, de accea te invităm să fii la curent cu noutățile ce te pot preocupa în sarcină sau alăptare.  

Te așteptăm să participi GRATUIT la Școala Părinților online, pe 22 mai, ora 10:30, pe Facebook. Înscrie-te aici: https://www.nativia.ro/live/scoala-parintilor/

Participă și la cursurile noastre online și fii pregătită pentru naștere, iar împreună cu partenerul să îl întâmpinați pe bebe relaxați și informați.

Cursurile sunt despre:

 1. Procesul alăptării

 2. Pregătire pentru naștere

 3. Nou-născutul: cum comunică și care sunt nevoile lui emoționale

 4. Educare și reeducare perineală

 5. (Auto)diversificarea alimentației bebelușului

 6. Îngrijirea nou-născutului (puericultură)


Află informații medicale de la medicii noștri experți în obstetrică-ginecologie.

 1. Prof. Dr. Gheorghe Peltecu spulberă temerile viitoarelor mămici cu privire la  vaccinarea anti-COVID în sarcină și alăptare

 2. Dr. Simona Duță - Despre nașterea prematură

 3. Dr. Laura Mustață - Analize necesare înainte de sarcină (educație pentru preconcepție)

 4. Prof. Dr. Gheorghe Peltecu - Tot ce trebuie să știi despre vaccinarea anti-covid19 în sarcină

 5. Prof. Dr. Gheorghe Peltecu - Sarcina în pandemie


Asigură-te că sunteți bine, vino la toate investigațiile și ecografiile necesare în sarcină, în clinica noastră vei avea lângă tine cei mai buni medici.

Ginecologie

Ești pe lista de priorități anul acesta, așa ar fi bine. Vino la control, este mai bine să previi decât să tratezi. Astfel, am pregătit pentru tine două pachete ce includ toate analizele anuale necesare, și dacă ai sub 40 de ani, și dacă ai peste această vârstă.

Află detalii aici:
Nativia Essential - pachetul pentru femei sub 40 de ani
Nativia Active - pachetul pentru femei peste 40 de ani

 1. Dr. Laura Mustață - Cancerul ovarian: cauze, prevenție, tratament

 2. Dr. George Iancu - Endometrioza: cauze și tratament (sesiune live)

 3. Dr. Laura Mustață și actrița Ioana Ginghină - Totul despre premenopauză

 4. Prof. Dr. Gheorghe Peltecu la Webinariile Social Moms despre Cancerele ginecologice și mamare

Noutăți

În luna mai, clinica Nativia oferă gravidelor care nu au mai fost niciodată în clinică 15 morfologii de trimestru 1 GRATUITE, pentru depistarea riscului preeclampsiei. Află detalii aici.

Le urăm "Bun-venit în echipa Nativia":
1. Dr. Bogdan Chirculescu, medic specialist obstetrică-ginecologie. Acesta este disponibil pentru programări lunea, în intervalul 9:00-15:00.
Află detalii despre activitatea sa profesională aici.

2. Dr. Oana Steriade, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice. Aceasta este disponibilă pentru programări lunea, în intervalul 14:00-20:00.
Află detalii despre activitatea sa profesională aici.

3. Dr. Maria Iordache, medic specialist neonatologie. Aceasta este disponibilă pentru programări lunea, în intervalul 15:30-19:00.
Află detalii despre activitatea sa profesională aici.

4. Dr. Iulia Burcea, medic specialist endocrinologie. Aceasta este disponibilă pentru programări vinerea, o dată la 2 săptămâni, în intervalul 17:00 - 20:00. Află detalii despre activitatea sa profesională aici.Te așteptăm în cele mai riguroase condiții de siguranță în clinică, tot personalul este vaccinat împotriva covid-19: medici, administrativ, curățenie.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram, postăm zilnic noutăți și informații de interes.

Ai grijă de sănătatea ta, noi îți suntem alături!

Articole medicale