Noutăți de la experții Nativia

Îți place să afli noutățile și îți mulțumim pentru că ne urmărești. Ți-am pregătit o selecție bună de informații, validate medical, așa cum te-am obișnuit, pe care să le citești și, dacă ți se par interesante, să le dai mai departe și cunoștințelor. Selectează exact ce ai nevoie din lista de mai jos și oferă-ți un moment de relaxare. 
Spor la citit!

Sarcină

Nativia vine în sprijinul viitoarelor mămici cu pachete de monitorizare sarcină complete și accesibile. Fiecare pachet se personalizează în funcție de nevoile tale și este potrivit pentru monitorizarea sănătății mămicii și fătului. Acestea cuprind servicii precum: consultații obstetricale, investigații recomandate, morfologie sarcină pentru fiecare trimestru, serviciul Patient Advisor și cursuri online pentru viitoarele mămici.

Ginecologie

Sănătatea ta este foarte importantă, iar controlul anual trebuie să fie pe lista priorităților tale! Am pregătit pachete ginecologice avantajoase, ce acoperă toate analizele anuale necesare, indiferent de vârstă.

Află detalii aici:
Nativia Essential - pachetul pentru femei sub 40 de ani
Nativia Active - pachetul pentru femei peste 40 de ani

Noutăți

Pachet morfologii
Am pregătit pachetul complet de morfologii fetale recomandate monitorizării sarcinii, la un preț avantajos! Primești cadou la achiziția pachetului accesul gratuit la cursul online de puricultură din cadrul Nativia! Descoperă mai multe aici!