Noutăți de la experții Nativia

Îți place să afli noutățile și îți mulțumim pentru că ne urmărești. Ți-am pregătit o selecție bună de informații, validate medical, așa cum te-am obișnuit, pe care să le citești și, dacă ți se par interesante, să le dai mai departe și cunoștințelor. Selectează exact ce ai nevoie din lista de mai jos și oferă-ți un moment de relaxare. 
Spor la citit!

Sarcină

Nativia vine în sprijinul viitoarelor mămici cu pachete de monitorizare sarcină complete și accesibile. Fiecare pachet se personalizează în funcție de nevoile tale și este potrivit pentru monitorizarea sănătății mămicii și fătului. Acestea cuprind servicii precum: consultații obstetricale, investigații recomandate, morfologie sarcină pentru fiecare trimestru, serviciul Patient Advisor și cursuri online pentru viitoarele mămici.

Ginecologie

Sănătatea ta este foarte importantă, iar controlul anual trebuie sa fie pe lista priorităților tale! Am pregătit pachete ginecologice avantajoase, ce acoperă toate analizele anuale necesare, indiferent de varstă.

Află detalii aici:
Nativia Essential - pachetul pentru femei sub 40 de ani
Nativia Active - pachetul pentru femei peste 40 de ani

Noutăți

În luna mai, clinica Nativia oferă gravidelor care nu au mai fost niciodată în clinică 15 morfologii de trimestru 1 GRATUITE, pentru depistarea riscului preeclampsiei. Află detalii aici.

Le urăm "Bun-venit în echipa Nativia":
1. Dr. Bogdan Chirculescu, medic specialist obstetrică-ginecologie. Acesta este disponibil pentru programări lunea, în intervalul 9:00-15:00.
Află detalii despre activitatea sa profesională aici.

2. Dr. Oana Steriade, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice. Aceasta este disponibilă pentru programări lunea, în intervalul 14:00-20:00.
Află detalii despre activitatea sa profesională aici.

3. Dr. Maria Iordache, medic specialist neonatologie. Aceasta este disponibilă pentru programări lunea, în intervalul 15:30-19:00.
Află detalii despre activitatea sa profesională aici.

4. Dr. Iulia Burcea, medic specialist endocrinologie. Aceasta este disponibilă pentru programări vinerea, o dată la 2 săptămâni, în intervalul 17:00 - 20:00. Află detalii despre activitatea sa profesională aici.Te așteptăm în cele mai riguroase condiții de siguranță în clinică, tot personalul este vaccinat împotriva covid-19: medici, administrativ, curățenie.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram, postăm zilnic noutăți și informații de interes.

Ai grijă de sănătatea ta, noi îți suntem alături!

Articole medicale