Ecograf Voluson E10

Voluson E10 este cel mai avansat sistem existent în obstetrică în acest moment. Oferă pacientelor o claritate incredibilă a imaginilor, pentru a crea amintiri unice și de neuitat cu bebelușul din burtică. Practic, cu ecograful Voluson E10 se pot vedea trăsăturile feței și a corpului bebelușului încă dinainte ca acesta să se nască. De asemenea, prin capacitatea de a vedea cele mai mici detalii fetale, ecograful Voluson E10 oferă o acuratețe ridicată a diagnosticelor.

Tehnologia Voluson E10

Ecograful Voluson E10 are încorporată o tehnologie numită HDLive și HDLive Silhouette ce produce imagini 3D și 4D ale fătului foarte realiste. Permite manipularea umbrelor și crează o lumină virtuală pentru a produce imagini realistice, la nivel de artă.

  Ecograful Voluson E10 este unul dintre cele mai performante aparate cu ultrasunete care există la nivel mondial. Arhitectura sa de ultimă generație (Radiance System Architecture) facilitează obținerea detaliilor dorite, captând imagini de o calitate înaltă, acest lucru fiind posibil datorită formatorului de unde de performanță înaltă, dar și procesării rapide a informațiilor, astfel setând un standard nou în imagistică. Voluson E10 are următoarele beneficii:


  • Claritate superioară (imagini 2D și 3D/4D spectaculoase, de calitate înaltă, cu o penetrare avansată);

  • Viteză mai mare (captează mai multe cadre pe secundă și are rata transferului de date pentru rezoluții mai mari);

  • Flexibilitate mai mare (poate mări de până la 4 ori puterea de procesare pentru aplicațiile avansate, astfel facilitează eficiența fluxului de lucru).

Ecograful Voluson E10 are tehnologii HDlive, care redau o perspectivă clinică realistă și unică a structurilor anatomice examinate – atât ale fătului, cât și ale pacientei. Sursele virtuale de lumină ajută tehnologiile HDlive să confere realism fără precedent structurilor de suprafață, interne cât și celor vasculare.


  • HDlive Silhouette – această tehnologie face posibil controlul tipului de țesut afișat cu ajutorul aplicării dinamice a transparenței asupra structurilor obținute prin randare.

Printre avantajele acestei tehnologii se numără observarea sarcinilor gemelare, a structurilor anatomice interne hipo-ecogene, vizualizarea structurilor anatomice interne fetale și îmbunătățirea marginilor.

  • HDlive Studio – cu ajutorul a 3 surse de lumină, permite iluminarea structurilor de mici dimensiuni și a fluidelor ce le înconjoară, astfel mărind posibilitatea de focusare.

  • HDlive Flow – oferă claritate înaltă în vizualizarea structurilor vasculare și orientarea acestora.

  • HDlive Flow Silhouette – permite vizualizarea de înaltă calitate a structurilor anatomice – vase sangvine și flux vascular al fătului.

  • Radiantflow – această tehnologie utilizează semnalul modului Doppler Color pentru afișarea rapidă și ușoară a celor mai mici vase sangvine. Ajută la intensificarea robusteții, precum și la creerea unei imagini 3D.

  • Hdres – definește marginile și permite obținerea unei rezoluții mai fine prin creșterea rezoluției laterale și axiale pentru diferențierea țesuturilor.

Avantajele Ecografului Voluson E10

Voluson E10 este unul din cele mai performante aparate cu ultrasunete care există la nivel mondial. Reprezintă sistemul de înaltă performanță în cercetările cu privire la sănătatea femeilor, realizat într-o arhitectură de ultimă generație.

  Ecograful Voluson E10 are un procesor incredibil de rapid, astfel încât informațiile se transmit foarte repede, iar în acest fel putem vizualiza imagini foarte clare, la o rezoluție înaltă. Pentru pacientele noastre acest lucru înseamnă că în timp ce sunt scanate, imaginile redate sunt foarte clare și astfel se îmbunătățește întreaga experiență a ecografiei. Părinții rămân cu imagini unice ale fătului din timpul vieții intrauterine, pe care le vor avea toată viața.

  Voluson E10 are o putere de penetrare foarte bună, astfel putem obține imagini clare și în cazul pacientelor cu țesuturi mai dificile, scăzând astfel timpul de examinare sau șansa de a reprograma o altă ecografie pentru a evalua bebelușul în mod corespunzător.

  De asemenea, prin tehnologia HDLive și HDLive Silhouette, putem examina și organele interne 3D sau 4D, ridicând astfel foarte mult acuratețea diagnosticului în cazul anumitor malformații fetale.

Avantajele Ecografului Voluson E10

Imagini clinice