Dr. Psih. Camelia Chețu

  • Psihoterapeut

Dr. psih. Camelia Chețu este psihoterapeut, lector universitar asociat în cadrul Departamentului de Psihologie Aplicată și Psihoterapie al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București și doctor în psihologie.

Are o activitate științifică consistentă, evidentă prin cercetări publicate în jurnale științifice, prin revizuirea de lucrări științifice în cadrul Journal of Reproductive and Infant Psychology și Archives of Women’s Mental Health, precum și prin contribuția sa la redactarea de volume colective de psihologie.

Activitatea sa practică și științifică se desfășoară în domeniul psihologiei prenatale și postnatale, cu accent pe psihodiagnoza și optimizarea atașamentului la gravidele cu istoric de avort spontan.

Are formare în Psihoterapia Experiențial Unificatoare, Ego States Therapy și Theraplay, precum și stagii de documentare în Spania, Italia, Londra.

Este mamă a doi copii adolescenți și are grijă ca în programul său să își facă loc pentru fitness, tenis de câmp și cât mai multe drumeții prin pădure.

Program

  • Joi 13:00 − 19:00

Servicii

Consiliere psihologică 420