Despre noi

Clinica de obstetrică-ginecologie Nativia a fost înființată în ianuarie 2020, iar echipa medicală reunește aproximativ 30 de medici specializați în obstetrică și ginecologie, senologie, genetică, imagistică, endocrinologie, radioterapie, diabet, nutriție și boli metabolice, neonatologie și ortopedie pediatrică.
 
Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri au un singur obiectiv comun: sănătatea ta și a bebelușului. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu. Echipa medicală Nativia a fost formată de Prof. Dr. Gheorghe Peltecu de-a lungul întregii sale cariere. Întreaga călătorie a sarcinii poate fi efectuată în clinica Nativia pentru că dispunem de specialiști pentru fiecare etapă și problemă apărută, având experiență și expertiză, dar și aparatură medicală de ultimă generație.
Lunar, peste 2000 de persoane trec pragul clinicii pentru servicii care variază de la urmărirea sarcinii până la imagistica sânului, biopsii de sân și de col uterin sau a doua opinie în cazuri oncologice dificile și a sarcinilor cu risc crescut.

Clinica Nativia oferă servicii personalizate, cu atenție sporită asupra actului medical și o bună comunicare cu pacientele. Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine.

Contactează-ne

Clinica dispune de echipamente medicale performante cu ajutorul cărora se pot face investigații de mare acuratețe, de tipul ecografiei fetale care oferă o acuratețe ridicată a diagnosticelor, mamografiei digitale 3D cu tomosinteză sau biopsiei mamare eco-ghidate cu sistem coaxial Tru-Cut. În cabinet permitem și accesul însoțitorilor pentru că știm cât de important este să vă fie alături în cele mai importante și frumoase momente ale sarcinii.

Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie.

Contactează-ne