Sarcină

Medicii noștri experți în obstetrică și ginecologie îți vor acorda îngrijire medicală și servicii complete de investigații necesare în sarcină.

Morfologie fetala

Ecografia morfologică de trimestru I este prima și cea mai importantă evaluare detaliată a fătului și se realizează între săptămânile 11 și 14 de sarcină. Ecografia este non-invazivă, nu produce reacții adverse, dar este o metoda sigură de a vedea primele imagini cu bebelușul, ceea ce îți va da cu siguranță emoții și va întări conexiunea dintre voi.

Ecografia morfologică de trimestru II se realizează între săptămânile 19-22 de sarcină. Doar în acest interval fătul este destul de dezvoltat pentru o evaluare precisă a corpului și a evoluției sale. Această ecografie presupune verificarea structurilor fetale și a anatomiei bebelușului. De asemenea, aparatura de ultimă generație din cadrul clinicii Nativia permite reconstrucția 3D și 4D (în timp real) a structurilor fetale, inclusiv a feței și poți vedea cu această ocazie primele trăsături ale bebelușului tău.

Ecografia de trimestru III sau biometria este ultima investigație detaliată a fătului înainte de naștere. Aceasta se face în jurul săptămânii 32 și se analizează dacă bebelușul s-a dezvoltat corespunzător. Cu ajutorul ultrasunetelor va fi măsurată și cantitatea de lichid amniotic din burtica mamei. Această măsurătoare este un indicator important întrucât poate semnala diverse probleme, în funcție de cantitatea acestuia.

Morfologie fetala