Ginecologia oncologica

Ginecologia oncologică se ocupă de tratamentul pe cale medicală sau chirurgicală, după ce au fost stabilite diagnostice oncologice la sistemul de reproducere feminin, tipurile de cancer pot fi cancerul de ovare, uter, trompe, vagin sau vulvă. Medicii Nativia au o experiență vastă și aplică cea mai corectă metodă de tratament la momentul cel mai indicat. Aceștia se ocupă de diagnosticarea şi tratarea acestor afecţiuni ginecologice oncologice și aplică şi metode de tratament post operatorii percum: radioterapia, chimioterapia, tratamente hormonale etc.

Solicită programare

Tratăm toate tipurile de afecțiuni ginecologice

Echipa noastră de medici specialiști poate aplica toate tipurile de intervenţii chirurgicale clasice sau laparoscopice (metode de chirurgie minim invazivă), dar și metode de terapie și tratamente medicale pre/ post operatorii precum: radioterapia, chimioterapia sau tratamente hormonale.

Toți medicii noștri au o experiență vastă și aplică cea mai corectă metodă de tratament pentru momentul evoluției afecțiunii maligne ginecologice conform ghidurilor internaționale. Vârsta pacientei nu constituie un impediment în tratamentul chirurgical al afecțiunilor oncologice.