Monitorizarea care contează

"Ramâi în control. Cere a doua opinie" este un proiect Nativia prin care dorim să le ajutăm pe femeile însărcinate care s-au confruntat cu o experiență neplăcută sau care au primit rezultate incerte sau neconcludente în cazul morfologiei fetale de trimestru 1 sau 2, oferindu-le în mod gratuit o consultație de tip second opinion.

  La Nativia, centrul de excelență în monitorizarea sarcinii, dispunem de o echipă de specialiști supraspecilizați în medicină materno-fetală. Astfel, te ajutăm cu o reevaluare riguroasă a ecografiei morfo-fetale de trimestru, pe care o ai deja, pentru ca tu să fii sigură de diagnostic, dar, în același timp să poți privi cu speranță către viitor.

  Când vine vorba de o a doua părere, timpul nu îți este mereu alături. De aceea, vom face tot posibilul să te programăm în cel mai scurt timp posibil la unul dintre specialiștii noștri, în funcție de disponibilitatea acestora.

Fiecare morfologie este efectuată într-un interval de timp prestabilit:


  • Morfologia de Trimestrul I: în săptămâna 11-13 și 6 zile de sarcină
  • Morfologia de Trimestrul II: în săptămâna 21-23 de sarcină

Cum poți beneficia de o a doua opinie gratuit?

Participarea* presupune câteva condiții:

  • Să ai un act de identitate valabil
  • Să fii însărcinată în trimestrul 1 sau 2 și să ai deja o morfologie fetală efectuată anterior, în trimestrul actual
  • Morfologiile anterioare să fie efectuate în altă clinică decât Nativia

* Participarea în cadrul proiectului "Ramâi în control. Cere a doua opinie", second opinion medicină materno-fetală Nativia, se face în limita locurilor disponibile lunar, în funcție de disponibilitatea echipei medicale. Programul este valabil pâna la 31.12.2024, include un numar de 200 de morfologii T1 sau T2 gratuite pentru pacientele care au deja o morfologie efectuala în ultimele 4 saptamani în afara clinicii Nativia și se acorda în ordinea primirii solicitarilor.