Nativia Essential

Este esențial un control ginecologic anual, mai ales pentru că multe dintre afecțiuni nu vin cu simptome decât în stadii avansate, motiv pentru care controlul ginecologic periodic rămâne cea mai bună metodă de prevenție și tratament incipient pentru femei. Îi înțelegem atât de bine importanța și astfel am creat pentru tine Nativia Essential, pachetul care conține toate investițiile și analizele pe care trebuie sa le faci anual dacă ai până în 40 de ani, pentru a transforma investigațiile la ginecolog într-o prioritate și o rutină sănătoasă.

  Pachetul are un preț redus cu 20% față de cumpărarea separată a serviciilor și o grijă în minus, pentru că știi de la început ce investigații îți sunt necesare.

Programează-te acum

Pachetul conține

Consultație ginecologică

280

Ecografie transvaginală

280

Testare HPV + Papanicolau

400

Examen citobacteriologic vaginal

150

Total

1,100

Preț pachet cu discount 20%

888

Programează-te acum

Nativia Active

Îți dorești să rămâi activă indiferent de vârstă, dar fiecare etapă din viața unei femei vine cu schimbări, preocupări și nevoi diferite. Indiferent de experiențele trecute sau de circumstanțele actuale controlul ginecologic anual trebuie să fie pe lista ta de priorități, mai ales după vârsta de 40 de ani.

  Îi înțelegem atât de bine importanța și astfel am creat pentru tine Nativia Active, pachetul de prevenție care include cele mai importante investigații ginecologice anuale recomandate femeilor cu vârsta de peste 40 de ani, pentru a face din vizitele la ginecolog priorități sănătoase, care îți pot salva viața.

  Cumpărate împreună în pachetul Nativia Active, aceste investigații au un preț redus cu 20% față de costul lor separat.

Programează-te acum

Pachetul conține

Consultație ginecologică

280

Testare HPV + Papanicolau

400

Ecografie transvaginală

280

Mamografie digitală 3D cu tomosinteză (bilaterală)

650

Total

1,610

Preț pachet cu discount 20%

1,288

Programează-te acum

Articole medicale