i.php?p=pexels-photo-3764551(2).png

#ÎnapoiLaCorpulTău. Cea mai importantă relație din viața ta e cea cu tine însăți

În luna septembrie te încurajăm să revii #ÎnapoiLaCorpulTău, să ai grijă de el ca să te simți din nou bine și să-ți crești stima de sine. Ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru tine în fiecare zi ca să descoperi din nou acea putere interioară, să ai un stil de viaţă responsabil, mai bun şi mai liniştit care să îți aducă pace şi armonie în viața de zi cu zi.

Am pornit pe acest drum deoarece știm cât este de important să pui pe primul loc sănătatea ta și să revii #InapoiLaCorpulTau, pentru că un corp sănătos înseamnă o minte sănătoasă și relaxată.

#ÎnapoiLaCorpulTău. Fiecare femeie are în interiorul ei resursele necesare să ia decizii corecte

Meriți să ai grijă de tine pentru că ești importantă în viața ta, iar noi suntem aici să îți răspundem la întrebări. Vom avea o lună întreagă cu povești care să îți arate că atunci când îți îndrepți atenția către tine, când ai încredere într-o echipă de medici profesioniști, lucrurile se pot rezolva.

Avem alături de noi și oameni care ajung cu vocea lor la multe femei, cu ajutorul lor vom scrie despre feminitate din mai multe perspective pentru ca tu să te lași inspirată și să poți alege ce ți se potrivește cel mai bine. Medicii noștri îți vor spune în video-uri că multe probleme medicale se pot rezolva, iar noi suntem aici cu experiență și devotament, cu informații precise, diagnostice corect puse, tratamente eficiente, suport și empatie.

#ÎnapoiLaCorpulTău, mesaje pentru femeile puternice

În clinică și pe pagina de Facebook Nativia te așteaptă mesaje de femininate, care să te ajute să te simți puternică și care să-ți amintească să revii mereu #ÎnapoiLaCorpulTău.

Dacă îți plac aceste mesaje, te încurajăm să fii la rândul tău o sursa de motivație și să le dai mai departe prietenelor tale. Fie alegi un mesaj de pe pagina noastră de Facebook Nativia și îi dai share pe pagina ta cu tag la clinica noastră, fie te lași inspirată când vii la control, faci o poza la mesajele de pe ecrane și o postezi la tine pe Facebook sau Instagram cu tag la @clinica.nativia și astfel, împreună redevenim puternice.Articol scris de: Nativia

Data publicării: 07-09-2020
Data modificării: 09-05-2023