Start bun în viața de mamă - târg

Pe 25 și 26 septembrie, în curtea Nativia, va avea loc cea de-a doua ediție offline a expoziției cu vânzare "Start bun în viața de mamă", alături de parteneri cu produse pentru mame și copii.

Ca de fiecare dată, alegem cu atenție și responsabilitate brandurile care vor expune. Ne concentrăm pe produse naturale, sănătoase, care respectă mediul, utile atât mamei în sarcină, cât și după ce vine bebe.

Ce vizăm prin intermediul acestei ediții speciale de #BackToSchool este să oferim sprijin mamelor antreprenor, să fie cunoscute de către alte mame și femei și să le oferim alegeri bune pentru ele și copiii lor.

De ce să vii ca expozant?


  • - Avem peste 500 de paciente însărcinate sau proaspete mame

  • - Promovăm evenimentul prin newsletter către baza noastră de date

  • - Promovăm evenimentul pe pagina noastră de Facebook și pe Instagram

  • - Promovăm evenimentul pentru părinții care sunt înscriși la workshop-urile Școala Părinților

  • - În cadrul evenimentului de pe pagina de Facebook, fiecare expozant beneficiază de o postare de promovare/expunere

  • - Invităm și bloggeri de parenting la expoziție cu care poți să te conectezi

  • - Este o ocazie prin care să ne cunoaștem și să stabilim parteneriate pe termen mai lung dacă rezonăm

  • - Poți să îți aduci banner și materiale de promovare

Taxă de expozant: 50 lei

Clinica Nativia pune la dispoziție:


  • - Expoziția are loc în aer liber, în curtea clinicii Nativia și respectăm normele de prevenție Covid: distanțare, măști, gel dezinfectant

  • - Acces la curent electric, acces la toaletă

Ce au spus expozanții care au participat la prima ediție:

„Aș putea spune ca a fost extraordinar de bine. Am vândut mai mult într-o zi de târg la voi cât într-o zi de târg la Baby Boom. Și asta spune ceva.” (Ruxandra Năstase, fondator Kraftelier Baby)

„A fost o bucurie pentru noi să fim expozanți la primul târg Start bun în viața de mamă. M-am bucurat că a fost organizat în aer liber, a fost soare, curte mare, palat frumos în fundal, zâmbete, voie bună, ca la un garden party. M-am bucurat de compania unor oameni calzi, voi, organizatorii, ați fost foarte primitori, m-am împrietenit, am vorbit. Cred că a fost exact așa cum ar trebui să fie un târg, din punct de vedere al organizării. Am primit tot ajutorul de care am avut nevoie, chiar și atunci când a plouat aproape de sfârșitul primei zile și ne-am mutat repede înăuntru. Felicitări!” (Geanina Hărăbor, fondator Micul Curios)

„Mi-a plăcut că a fost intim și am interacționat între noi. Am cunoscut alte mame antreprenor și ne-am spus poveștile, am făcut schimb de contacte și ne-am promovat. Din punctul meu de vedere, despre asta sunt târgurile, despre socializare, împresii și învățat de la cei din jur. A fost frumos. Nu știu să mai organizeze o clinică privată un târg pentru mame, unde vin mame care au avut idei de afaceri. A, și mi-a plăcut energia locului, clădirea e superbă.” (Mirela Rancu-Pătru, fondator Lushi Lush)

Dacă ai o afacere de suflet și vrei să fii alături de noi, dă-ne de veste! Te anunțăm însă, că avem criterii de selecție bine stabilite și ne rezervăm dreptul de a refuza partenerii care nu credem că s-ar potrivi la târgul nostru.

Pentru alte detalii și informații vă invităm să ne scrieți la targ@nativia.ro.