Start bun în viața de mamă - târg online

Primăvara se apropie și, odată cu ea, parcă simțim și mai mult dorința de a ne reîntâlni, de a ne revedea, de a sărbători. Dar, pentru că ne dorim să fim mereu în siguranță, pentru sănătatea noastră și a celor dragi, de mărțișor ne reîntâlnim online, la un târg inedit!

Expozanții virtuali de la care puteți cumpăra lucruri handmade, unicat, personalizate, sau chiar servicii de design interior sau de branding sunt:

Wooden Toys & Crafts - Jucării educative din lemn

Wooden Toys & Crafts oferă copiilor șansa de a-și dezvolta abilitățile esențiale prin comercializarea de jucării educative din lemn de înaltă calitate și testate de experți în domeniu, adaptate fiecărei etape de vârstă a copilului. În fabricarea jucăriilor se utilizează vopsea pe bază de apă și materie primă durabilă, care provine din proiectele de reîmpăduriri și lemn reciclat.


Handmade by Alexandra - Mărțișoare croșetate, jucării croșetate

Handmade by Alexandra are la bază confecționarea manuală de jucării, accesorii și articole de decor croșetate. Fiind personalizate, produsele handmade sunt adaptate în funcție de sezon, eveniment sau preferințe. În cadrul târgului virtual, poate oferi mărțișoare și jucării croșetate.


Designful.ro

Designful oferă servicii personalizate de design de interior modern și minimalist. Mizând pe personalizarea în funcție de nevoile clientului, compania oferă idei de amenajare inedite și funcționale, alături de experiența unui designer care oferă ghidul pentru implementarea proiectului. În cadrul târgului virtual, poate oferi servicii de design interior online.


LushiLush

Inspirate din nevoile mamelor și ale bebelușilor, LushiLush oferă o gamă largă de produse și idei de cadouri destinate acestora (trusouri pentru botez, lenjerii și haine). Toate produsele sunt confecționate din materiale premium și creativ ambalate, fiind disponibile și în cadrul târgului virtual.


The Wood Room & More

The Wood Room & More este un atelier care creează articole din lemn sustenabile (jucării, mobilier, elemente de decor) lucrate 100% manual. Un alt serviciu handmade este personalizarea de articole textile prin pictură. În cadrul târgului, atelierul pune la dispoziție jucării din lemn și haine personalizate.


Lara et Lucas

Lara et Lucas se ocupă cu realizarea de haine și jucării textile destinate copiilor, confecționate din materiale de calitate și personalizate în funcție de tematică, eveniment sau preferință. În cadrul târgului, Lara et Lucas oferă haine pentru copii și păpuși textile.


Albinuțe Magice

Albinuțe Magice este un gift shop ce se ocupă de personalizarea de produse pentru diferite evenimente. Fie că e vorba despre trusouri brodate, elemente decorative sau alte idei de cadouri, toate produsele realizate din materiale calitative provenite de la furnizori atent aleși.


IA_Bag

IA_Bag creează produse sustenabile din materiale organice (articole textile care au în compoziție bumbac 100%) și cu design personalizat prin pictură.


Kraftelier Baby

Kraftelier Baby creează articole vestimentare special concepute pentru copii. Materialele folosite în haine sunt naturale, confortabile și testate împotriva substanțelor nocive.


Brutăria MamaPan

MamaPan este o brutăria artizanală care oferă pâine cu maia coaptă pe vatră și produse de patiserie după rețete tradiționale, fără gluten sau drojdie. Mai mult de atât, brutăria Mamapan este o organizație non-profit care susține mamele singure sau mame care au peste doi copii în întreținere, oferindu-le locuri de muncă.


Lampadaria Design

Lampadaria Design încearcă să diminueze consumul de plastic oferind alternative prin produse reutilizabile, imprimate cu cerneală ecologică, cum ar fi jucării, mărțișoare, articole de decor și alte cadouri personalizate.


Zoom Decor

Zoom Decor adaptează arta la piața modernă prin personalizarea obiectelor de decor realizate din polistiren: litere volumetrice, decorațiuni tematice, cadouri din polistiren extrudat pictat manual.


Simbedo

Simbedo se ocupă cu realizarea manuală de decorațiuni și accesorii din lemn, precum și alte elemente tematice pictate manual.


La Fleur Boheme

La Fleur Boheme se ocupă cu realizarea de aranjamente florale de calitate și pachete cadou cu design inedit, create special pentru evenimente-cheie.


Ali Decor

Ali Decor de comercializează produse personalizate (articole vestimentare, accesorii, articole de decor) realizate manual prin broderie, tehnica decoupage și tehnici complementare.


Concentric

Concentric promovează artiștii români și susține arta lucrului de mână realizat cu migală: de la obiecte de decor, până la articole vestimentare și accesorii pietre semiprețioase, lemn, sticla, inox.


The Brand Strategist

The Brand Strategist oferă consultanță în PR, social media, marketing, management, content marketing, branding se bucură de o experiență de 10 ani în aceste domenii.


Frumos

Frumos, un business lansat recent, se concentrează pe lucrările handmade. Comercializează obiecte decorative și accesorii personalizate, confecționate din diferite materiale.


Loredana Dinu-Bumbeș, Consultant Comportamental

Loredana Dinu este consultant comportamental în dezvoltarea psiho-motorie a copilului între 0-3 ani și dezvoltarea relației de atașament între mamă și copil.


De-a Acuarela

"De-a Acuarela" este un atelier de pictură unde creăm cu dragoste de artă și frumos tablouri pictate manual, în acuarelă, dar și accesorii pictate pe diverse suprafețe, dintre care cel mai apreciat este lemnul.


Iolanda Badea

Sunt Iolanda Badea, psihoterapeut experiențial centrat pe copil-cuplu-familie și consilier psihologic. Pe lângă entuziasmul declarat psihologiei, vei afla că pun mare preț pe creație și pe a învăța să te exprimi liber, fără constrângeri.


Astfel, dragi femei sau mame în căutare de frumos, vă provocăm să sprijiniți de data aceasta o mamă antreprenor care sigur a fost afectată de pandemie, o creatoare pasionată de artă și de frumos. Hai să oferim cadou nu doar coșari, ci și produsele sau serviciile unicat ale celor de mai sus.
Pe paginile de Facebook și Instagram Nativia, la Highlightul "Târg virtual" veți găsi fotografii cu produsele și serviciilor femeilor și mamelor antreprenor, pe care le puteți da mai departe către prietene și cunoștințe, credem mult în #PutereaLuiImpreuna.

Târgul de mărțișor se va desfășura online în perioada 24 februarie - 08 martie.

Ajutăm, oferim, suntem #împreună!

#MomsSupportingMoms #TargVirtual #Nativia

Articole medicale