Start bun în viața de mamă - târg

Dragă mamă,

Vrem să îți oferim din nou un motiv să ai un start bun în viața de părinte, așa că te invităm la târg în curtea clinicii în weekendul 26-27 septembrie, orele 10:00 - 17:00. Intrarea este liberă!

Am invitat ca expozanți mame antreprenor cu produsele lor deoarece:
1. Ne dorim să faci alegeri bune în ceea ce privește produsele pentru tine și bebe;
2. Susținem femeile, dincolo de a avea grijă de sănătatea lor, în a-și dezvolta businessul, mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.


Înscrie-te aici*

(*Avem nevoie să lași adresa de email pentru a controla numărul de persoane. Aplicăm regulile de distanțare pentru ca să fii în siguranță la târg. În plus, primești un cod de reducere de la Philips Avent și te înscrii în concurs pentru o consultație gratuită la noi în clinică.)

Iată partenerii care vor fi prezenți la târgul din curtea noastră:
1. Mustela
2. LifeLine - Banca ta de celule stem
3. Mama Pan
4. Kraftelier Baby
5. Lushilush
6. Micul Curios
7. Davex Wool
8. Secom
*Partener strategic Parenting PR

De asemenea, vom organiza și o TOMBOLĂ cu premii din partea www.primele-cumparaturi.ro, Bayer și Moller's.
Primele-cumpărături.ro oferă:
1️🎁 un pachet Medela ce conține pompă electrică pentru sân, pungi de colectare a laptelui matern, un biberon de 150 ml pentru lapte matern, scoici de protecție pentru sân, protecții pentru mamelon, tampoane antiscurgere de unică folosință pentru sân, ceai ecologic pentru alăptare
2️🎁 un pachet Medela: pompă manuală bizafică pentru sân, un biberon 150 ml cu tetină de silicon, un set de două protecții pentru mamelon, un set scoici de protecție sân, 20 de pungi de conservare pentru laptele matern, 30 de tampoane de unică folosință antiscurgere pentru sân, ceai ecologic pentru alăptare
3️🎁 un pachet Nuby pentru băieți: o suzetă 0-6 luni, bandă pentru suzetă, inel pentru dentiție, două lingurițe termosensibile, biberon 320 ml cu mânere
4️🎁 un pachet Nuby pentru fete: o suzetă 0-6 luni, bandă pentru suzetă, o jucărie floare pentru dentiție, o linguriță din silicon, un biberon 270 ml un set Rock Star Baby: un biberon 250 ml, 3 suzete, o bandă pentru suzetă

🎁Bayer oferă 5 kituri care conțin Bepanthen unguent x 30g – 2 cutii, Canogel 200 ml – o cutie, Elevit 3 - o cutie, baveta bebe și un album "Primele amintiri".
🎁Moller's oferă 3 cadouri care conțin un tricou personalizat cu Moller's, o sticlă de ulei de ficat de cod pure mom&baby și un blister de 30 de capsule forte. Și la standul LifeLine veți găsi o tombolă cu premiu un LifeKit.

🎁 Secom oferă 3 pachetele a câte un flacon de Vitamin D3 copii si un flacon de Jarro-dophilus Infant, probiotic pentru nou-născuți.

Ne vom lua toate măsurile de siguranță, vom avea o igienă riguroasă și vom păstra distanța, să nu îți faci griji pentru aceste aspecte, le respectăm întocmai, atât noi cât și partenerii expozanți, pentru că prețuim sănătatea femeii și a bebelușilor.

Dacă vremea va fi ploioasă vom reprograma evenimentul la o dată pe care o vom comunica ulterior.

Te așteptăm cu nerăbdare!
Distribuie vestea!

#MomsSupportingMoms #TargNativia #Nativia

Articole medicale