Întreabă încă o dată!

Monitorizarea care contează

Din momentul în care afli că ești însărcinată, începe caruselul de emoții – de la bucuria veștii până la îngrijorarea în fața necunoscutului. Faci tot ce îți stă în putință, toate analizele și controalele necesare, pentru ca tu și bebelușul pe care îl aduci pe lume să fiți bine. Însă uneori, rezultatul morfologiei de trimestru nu este cel la care speri.

  Știm că o consultație de tip second opinion este deja încărcată emoțional, iar tu cauți cel mai bun medic, în cel mai scurt timp. La Nativia, dispunem de o echipă de specialiști supraspecilizați în medicină materno-fetală. Astfel, te ajutăm cu o reevaluare riguroasă a ecografiei morfo-fetale de trimestru, pe care o ai deja, pentru ca tu să fii sigură de diagnostic, dar, în același timp să poți privi cu speranță către viitor.

Intră în proiectul „Bebe pe drum”

Intră în proiectul
„Bebe pe drum”

„Bebe pe drum” este un proiect Nativia prin care dorim să le ajutăm pe femeile însărcinate care s-au confruntat cu o experiență neplăcută sau care au primit rezultate incerte sau neconcludente în cazul morfologiei fetale de trimestru 1 și 2, oferindu-le în mod gratuit o consultație de tip second opinion.

  Când vine vorba de o a doua părere, timpul nu îți este mereu alături. De aceea, vom face tot posibilul să te programăm în cel mai scurt timp posibil la unul din cei 8 specialiști din echipă, în funcție de disponibilitatea acestuia.

Fiecare morfologie este efectuată într-un interval de timp prestabilit și este important să considerăm disponibilitatea un element diferențiator:


  • Morfologia de Trimestrul I: în săptămâna 11-13 și 6 zile de sarcină
  • Morfologia de Trimestrul II: în săptămâna 21-23 de sarcină
  • Morfologia de Trimestrul III: în săptămâna 30-33 de sarcină

Echipa noastră de medici

Pentru realizarea unei noi morfologii de trimestru, ai acces în mod gratuit la unul dintre cei 8 specialiști în medicină materno-fetală din clinica noastră.

Cum poți beneficia de o a doua opinie?

Participarea* în cadrul acestui proiect presupune câteva condiții:

  • Să fii persoană fizică, domiciliată pe teritoriul României
  • Să ai un act de identitate valabil
  • Să fii însărcinată în trimestrul 1 sau 2 și să ai deja o morfologie fetală efectuată anterior, în trimestrul actual.

*Disclaimer: Participarea in cadrul proiectului Bebe pe drum, second opinion medicină materno-fetală Nativia, se face in limita locurilor disponibile lunar, în funcție de disponibilitatea echipei medicale și doar după trimiterea pe adresa de e-mail live@nativia.ro a documentelor doveditoare (carte de identitate valabilă și dovada morfologiei precedente, de trimestru 1 sau 2), în maximum 24h de la momentul programării telefonice. În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe între datele furnizate organizatorului (de către oricare dintre participanți) și realitate, respectiva participare se invalidează, fără îndeplinirea vreunei formalități înaintea participanților.