Nativia Live cu Dr. Laura Mustață

Te invităm la o întâlnire LIVE cu Dr. Laura Mustață, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu supraspecializări în patologie mamară și chirurgie oncoplastică a sânului.

Dr. Laura Mustață va răspunde la întrebări despre rolul mamografiei ca metodă de screening în depistarea precoce a cancerului mamar, în data de 8 septembrie 2020, ora 19:00.

Completează adresa de mail pentru a primi invitația la acest curs

Cancerul mamar: screening și
tratament

În condiţii ideale, depistarea cancerului mamar se face prin screeningul mamografic. Un consult senologic și o mamografie o dată pe an sunt recomandate tuturor femeilor cu vârsta de peste 40 de ani. Cancerul mamar este o boală frecventă femeilor, iar depistarea precoce a acestei boli asigură o șansă bună de vindecare. Deși există mai multe tipuri de cancer de sân și o parte dintre acestea pot fi determinate de o mutație genetică, singura metodă de prevenție este screeningul periodic.

Câteva întrebări frecvente și răspunsurile acestora, în avans:
1. Este adevărat că mamografia este o procedură dureroasă?
Mamografia este o investigație imagistică ce presupune o compresie a țesutului mamar pentru o vizualizare bună, iar în cursul acestei proceduri este posibil să simțiti o jenă, însă investigația în sine nu produce traumatisme sau durere la nivelul sânului.

2. Cum se depistează cancerul mamar sub 40 de ani?
Examinarea clinică și ecografică sunt esențiale pentru femeile care își depistează noduli mamari prin autopalpare.

Un consult la medicul ginecolog este foarte important în momentul depistării oricăror probleme la nivel mamar.

Împreună cu Mustela România organizăm o tombolă la care oferim 5 kituri Mustela (un kit conține cremă antivergeturi și ser pentru fermitatea bustului).

Inscrierile pentru tombola se fac în timpul sesiunii live adăugând un comentariu: o întrebare pentru Dr. Laura Mustață sau "Mă înscriu la tombolă" (alte comentarii nu vor intra în concurs). Câștigătoarea va fi aleasă printr-o aplicație de tipul random.org și anunțată ulterior. De asemenea, premiul se poate revendica doar din clinică, nu poate fi trimis, deci pentru a intra în posesia lui vă așteptăm cu drag la Nativia, pe strada Pitar Moș 12, București.  

Ne vedem curând online!
Dă mai departe vestea dacă știi pe cineva care ar avea nevoie de informațiile din această sesiune live!
#Nativia #LIVE # CancerMamar

Articole medicale