Cursuri online

Naștere, Recuperare post-partum (Perineu), Puericultură, Alăptare sau Parenting, toate aceste cursuri online îți vor oferi siguranța de care ai nevoie pentru ca îngrijirea bebelușului să fie un succes.
Pentru mai multe detalii despre cursurile online, ne puteți scrie pe live@nativia.ro.

Vezi mai jos detalii
1

Alăptarea - decembrie

Lactația – producerea laptelui este un proces natural, care se declanșează de la sine. Cum se întâmplă? Odată desprinsă placenta, organismul va ști că sarcina s-a încheiat, iar hormonul prolactină va fi eliberat pentru a stimula secreția lactată. De aici încolo, ține doar de o bună informare și de o pregătire pentru acest moment unic – alăptarea.

Acest curs online îți va oferi toate cunoștințele necesare pentru ca procesul alăptării să fie unul bun, încrederea de care ai nevoie în propriul instinct matern și informații despre când și unde să cauți sprijin dacă ai nevoie.

Cursul are loc pe: 6 decembrie, orele 09:00 - 11:30.

PREȚ CURS: 95 lei

2

(Auto)diversificarea alimentației bebelușului - decembrie

Vine diversificarea? Cu ce începem?
Așa pornesc discuțiile dintre tinerii părinți atunci când bebelușul se apropie de vârsta de 6 luni. Iar aceste două întrebări sunt doar preambulul unei întregi avalanșe de gânduri, de temeri, de așteptări sau de frici dezlănțuite de procesul diversificării alimentației bebelușului.

Însă lucrurile sunt mai simple decât îți închipui. Te invit să dezbatem împreună subiectele controversate ale diversificării alimentației astfel încât, chiar de la prima masă de solide oferită bebelușului, să vezi totul ca pe o joacă.

Cursul are loc pe 8 decembrie 2022, orele 09:00 – 11:30.

PREȚ CURS: 150 lei

3

Îngrijirea nou-născutului și a sugarului mic (puericultură) - Decembrie

Nașterea bebelușului este un moment unic în viață, care vine cu multe trăiri și emoții. Pe lângă entuziasm, apar temeri și preocupări firești, despre cum să ai grijă de mica ființă când ajungi cu ea acasă. Ȋn prima lună de viață bebelușul trece prin multe schimbări și va fi nevoie de adaptare pentru a fi în pas cu ele.

Cursul de puericultură îți va oferi siguranța de care ai nevoie pentru a face față cu succes primelor zile acasă cu bebelușul.

Cursul are loc pe 13 decembrie, orele 9:00 - 11:30.

PREȚ CURS: 95 lei

4

Pregătire pentru naștere - decembrie

Corpul tău este perfect echipat și pregătit pentru naștere! Experiența nașterii afectează profund femeile și amintirea ei rămâne adânc întipărită toată viată. Dacă îți dorești o experiență a nașterii cât mai frumoasă, la care să simți că participi conștientă de tot ce se întâmplă cu corpul tău și cu bebelușul, dar și relaxată și încrezătoare în propriile forțe, sunt alături de tine să îți ofer informațiile de care ai nevoie.  

Cursul de pregătire pentru naștere este conceput să îți ofere toate detaliile teoretice și practice pentru ca tu să te simți pregătită și capabilă să îți trăiești pe deplin experiența nașterii așa cum este cel mai bine pentru tine și bebelușul tău și asta să îți dea mai departe încredere în abilitatea ta de a fi cea mai bună mamă pentru copilul tău.  


Prima sesiune, 15 decembrie, orele 18:00-21:00

A doua sesiune, 22 decembrie, orele 18:00-21:00 (continuarea primei sesiuni)

PREȚ CURS: 190 lei

Articole medicale