Cursuri

Puericultură, Alăptare sau Parenting, toate aceste cursuri îți vor oferi siguranța de care ai nevoie pentru ca îngrijirea bebelușului să fie un succes.

Prețul unui curs este de 95 lei.

Vezi mai jos detalii
1

Îngrijirea nou-născutului și a sugarului mic (puericultură)


Nașterea bebelușului este un moment unic în viață, care vine cu multe trăiri și emoții. Pe lângă entuziasm, apar temeri și preocupări firești, despre cum să ai grijă de mica ființă când ajungi cu ea acasă. Ȋn prima lună de viață bebelușul trece prin multe schimbări și va fi nevoie de adaptare pentru a fi în pas cu ele.

Cursul de puericultură îți va oferi siguranța de care ai nevoie pentru a face față cu succes primelor zile acasă cu bebelușul.

Cursul are loc pe 6 octombrie, orele 9:00-11:00.

2

Procesul alăptării


Lactația – producerea laptelui este un proces natural, care se declanșează de la sine. Cum se întâmplă? Odată desprinsă placenta, organismul va ști că sarcina s-a încheiat, iar hormonul prolactină va fi eliberat pentru a stimula secreția lactată. De aici încolo, ține doar de o bună informare și de o pregătire pentru acest moment unic – alăptarea.

Acest curs online îți va oferi toate cunoștințele necesare pentru ca procesul alăptării să fie unul bun, încrederea de care ai nevoie în propriul instinct matern și informații despre când și unde să cauți sprijin dacă ai nevoie.

Cursul are loc pe 15 octombrie, orele 17:00 - 19:00.

3

Nou-născutul – cum comunică și care sunt nevoile lui emoționale


Primele luni de viață sunt baza relației noastre cu copilul și baza relației copilului cu noi și cu lumea. La acest curs vorbim despre cum să îi oferim bebelușului un început bun și sigur și învățăm să facem distincția între răsfăț și nevoile fizice și emoționale ale acestuia, pentru că emoțiile au un scop și ne determină relaționarea cu lumea, fericirea și sănătatea.

Cursul are loc pe 20 octombrie, orele 9:00 - 11:00.

4

Cum creștem copii echilibrați și armonioși


Ți-ai vorbit adesea cu voce critică? Te-ai autojudecat? Ai amânat o bucurie, pauza aceea de cafea și orice moment de relaxare pentru alte priorități din viața ta? Stai liniștită, cu toții facem asta. Oferă-ți timp pentru conștientizarea acestor tendințe și transformă vocea critică într-una bună și blândă.
Pe lângă provocarea de a face această schimbare în noi ca adulți mai este și cea a abordării pe care o avem cu copiii noștri, astfel încât să-i ferim de astfel de tipare de gândire și comportament. 

Cursul are loc pe 29 octombrie, orele 17:00 - 19:00.