Nașterea

Te invităm la o întâlnire LIVE cu Dr. Elena Cocîrță, medic specialist obstetrică-ginecologie, pe tema nașterii, pe 19 august, ora 19:00.

Frica de naștere, de orice fel ar fi ea, este o emoție absolut atura, prezentă la majoritatea femeilor însărcinate, la diferite intensități, de-a lungul celor aproximativ 280 de zile de sarcină. Însă această frică este, de fapt, teamă de necunoscut, de o experiență netrăită încă și percepută doar prin poveștile celor din jur.

Dr. Elena Cocîrță va oferi în cadrul sesiunii live o serie de informații despre ce înseamnă nașterea atural sau nașterea prin operație cezariană, cum se gestionează mai ușor travaliul, care sunt procedurile medicale ce pot apărea și refacerea după naștere. Aceste informații au drept scop informarea corectă a persoanelor interesate, dar nu înlocuiesc un consult medical.

Completează adresa de mail pentru a primi invitația la acest curs

Subiecte de discuție:

1. Cum ne pregătim pentru naștere?

2. Ce este travaliul? Cât durează și care sunt informațiile pe care ar trebui să le știe orice viitoare mamă?

3. Cum poate fi diminuat disconfortul gravidei în timpul travaliului?

4. Care sunt avantajele nașterii naturale? Există și dezavantaje?

5. Ce probleme pot interveni după operația de cezariană?

6. Există situații când nașterea naturală nu este indicată și se impune nașterea prin cezariană?

7. Există puncte forte ale nașterii prin operație cezariană?

8. Se poate naște natural după o cezariană?


Dr. Elena Cocîrță este medic specialist obstetrică-ginecologie, cu competență în ecografie obstetricală și ginecologică, colposcopie și histeroscopie. Este un medic tânăr și entuziast care practică din pasiune această meserie. Elena consideră că profesionalismul, dăruirea și răbdarea cu care tratează și consiliază pacientele sunt caracteristicile esențiale pentru succesul relației medic-pacient și succesul actului medical. De asemenea, fiecare pacientă este unică, iar capacitatea de adaptare, de comunicare și respect pentru opțiunile pacientei trebuie să conducă la individualizarea fiecărei consultații.

Dă mai departe vestea, dacă știi pe cineva care ar avea nevoie de informațiile din această sesiune live!

Ne vedem curând online!

#Nativia #LIVE #DrElenaCocirta #nastere #nastereNaturala #nastereVaginala #sarcina #cezariana #mediciNativia