Dragi viitori părinți,

Vă suntem alături în această perioadă și organizăm online și gratuit pentru dvs. sesiunea live "Sfatul moașei" pe 24 noiembrie, ora 19:00, alături de moașa Livia Toboșaru, pe tema Cum să gestionăm schimbările fizice și psihice determinate de sarcină și de nașterea unui copil.

Livia Toboșaru este moașă licențiată, consultant în lactație certificat IBCLC, consultant babywearing certificat, educator prenatal Lamaze și mama a 4 copii.

Această sesiune live este GRATUITĂ

Cu scopul de a ajuta mămicile să fie relaxate și liniștite pe tot parcursul sarcinii și la naștere, și, totodată, pentru a-i ajuta pe tătici să fie suficient de pregătiți pentru a acorda tot suportul necesar.

Fiecare sesiune live este diferită și interactivă


Moașa Livia Toboșaru va răspunde la întrebările din comentarii despre tema Cum să gestionăm schimbările fizice și psihice determinate de sarcină și de nașterea unui copil.  

Alături de noi vor fi și partenerii de la Lifeline - Banca ta de celule stem, care vor susține o prezentare despre celule stem: prevenție și șansa unui viitor mai sigur al nou-născutului.

Înscrie-te

Completează adresa de mail pentru a primi invitația la sesiunea live online


Pentru mai multe detalii despre această sesiune live online, ne puteți scrie pe live@nativia.ro.

🥁 Organizăm o tombolă cu premii din partea partenerilor Mustela și Lifeline - Banca ta de celule stem. Condiția de participare este să fii deja însărcinată și, dacă vei câștiga unul dintre premii, să poți face dovada sarcinii.
Premiile sunt următoarele:

  • 🎁  Mustela: Mustela Maternite Balsam BIO pentru alăptare 30ml x 5 buc, Mustela Gel curățător pentru păr și corp 500ml x 5 buc, Mustela Maternite Ulei antivergeturi 105ml x 5 buc

  • 🎁  Lifeline - Banca ta de celule stem - un kit de recoltare - LifeKit


Înscrierile la tombola cu premii din partea Mustela se fac în timpul cursului, pe 24 noiembrie, ora 19:00, adăugând un comentariu: o întrebare sau "Mă înscriu la tombolă" (alte comentarii nu vor intra în concurs). Înscrierile pentru premiile Lifeline - Banca ta de celule stem se fac aici: https://lifelinecelulestem.ro/tombola-sfatul-moasei-by-nativia/. Toti câștigătorii vor fi aleși printr-o aplicație de tipul random.org și anunțați ulterior. De asemenea, ține cont că premiul se poate revendica doar din clinică, nu poate fi trimis, deci pentru a intra în posesia lui te așteptăm cu drag la Nativia, pe strada Pitar Moș 12, București.

Ne vedem curând online!

Dă mai departe vestea dacă știi pe cineva care ar avea nevoie de acest curs!

Articole medicale