Dragi viitori părinți,

Vă suntem alături în această perioadă și organizăm online și gratuit pentru dvs. cursul "Școala Părinților by Nativia" pe 22 mai, ora 10:30.

Știm că situația actuală vă poate crea mai mult stres, iar noi vă ajutăm să mai diminuați din îngrijorări, mai ales atunci când este vorba de întrebări legate de sarcină și naștere.

Știm că a fi părinte este minunat, o etapă cu multe momente unice, dar și cu schimbări pentru viața de cuplu. Ca să fiți cât mai pregătiți pentru aceste schimbări, vă oferim acest curs online și vă invităm să ne fiți alături într-un număr cât mai mare.

Pentru mai multe detalii despre acest curs online, ne puteți scrie pe live@nativia.ro.

Acest curs este GRATUIT

Cu scopul de a ajuta mămicile să fie relaxate și liniștite pe tot parcursul sarcinii, și, totodată, pentru a-i ajuta pe tătici să fie suficient de pregătiți pentru a acorda tot suportul necesar viitoarei mămici.

Am pregătit pentru voi următoarele teme:


 • Nașterea si alăptarea in condițiile pandemiei actuale - recomandări ale Organizației Mondiale a Sănătății, practici în maternitățile românești

 • Schimbările fizice și psihice ce apar în sarcină și în preajma nașterii, semnalele că se apropie nașterea

 • Tipurile de naștere. Este posibilă nașterea vaginală după cezariană (NVDC, VBAC)?

 • Cum știm că a început travaliul

 • Noțiuni de bază despre anatomia și fiziologia travaliului și nașterii

 • Stadiile nașterii și caracteristicile travaliului

 • Semnale de alarmă - cum să recunoști când ceva nu merge bine în travaliu

 • Cum ne alegem spitalul și echipa care să ne fie alături la naștere

 • Recuperarea după naștere

 • Celule stem: prevenție și șansa unui viitor mai sigur al nou-născutului - susținut de Lifeline - Banca ta de celule stem

Înscrie-te

Completează adresa de mail pentru a primi invitația la curs

Informațiile vor fi prezentate explicit, cursul va fi interactiv, iar voi, viitori părinți, veți fi implicați și veți putea adresa online toate întrebările care vă preocupă.
🥁Organizăm o tombolă cu premii din partea sponsorilor Bayer, Philips Avent și Lifeline - Banca ta de celule stem. Condiția de participare este să fii deja însărcinată și, dacă vei câștiga unul dintre premii, să poți face dovada sarcinii.

Premiile sunt următoarele:

 • 🎁 Bayer: Elevit 3 – o cutie, Bepanthen unguent x 30g – 2 cutii, Canogel 200 ml – o cutie

 • 🎁 Philips Avent - o pompă manuală de sân

 • 🎁 Lifeline - Banca ta de celule stem - un kit de recoltare - LifeKit


Înscrierile la tombola cu premii din partea Bayer și Philips Avent se fac în timpul cursului, pe 22 mai, ora 10:30, adăugând un comentariu: o întrebare sau "Mă înscriu la tombolă" (alte comentarii nu vor intra în concurs). Înscrierile pentru premiile Lifeline - Banca ta de celule stem se fac aici: https://www.lifelinecelulestem.ro/tombola-scoala-parintilor-by-nativia/. Toti câștigătorii vor fi aleși printr-o aplicație de tipul random.org și anunțați ulterior. De asemenea, țineți cont că premiul se poate revendica doar din clinică, nu poate fi trimis, deci pentru a intra în posesia lui vă așteptăm cu drag la Nativia, pe strada Pitar Moș 12, București.

Ne vedem curând online!

Dă mai departe vestea dacă știi pe cineva care ar avea nevoie de acest curs!