Pachet cursuri

Vei afla în 4 cursuri online, interactive, informații utile și practice ce vor oferi siguranța de care aveți nevoie ca proaspeți părinți, pentru a face față nașterii și primelor zile acasă cu bebelușul.


PREȚ PACHET: 500 lei

Procesul alăptării

Acest curs online îți va oferi toate cunoștințele necesare pentru ca procesul alăptării să fie unul bun, încrederea de care ai nevoie în propriul instinct matern și informații despre când și unde să cauți sprijin dacă ai nevoie.

Educare și reeducare perineală

Cursul se adresează tuturor viitoarelor mame, dar și celor care au născut deja, însă nu au făcut cursul în timpul sarcinii. Indiferent de modalitatea nașterii, sarcina afectează perineul, iar efectele pot fi pe toată viața, dacă el nu este tonifiat sau nu recăpătam complet controlul sfincterian.

Pregătire pentru naștere

Cursul de pregătire pentru naștere este conceput să îți ofere toate detaliile teoretice și practice pentru ca tu să te simți pregătită și capabilă să îți trăiești pe deplin experiența nașterii.
După parcurgerea cursului vei putea căpăta informații despre travaliu, naștere și îngrijirea postnatală.

CURS CADOU: Puericultură, îngrijirea nou-născutului și a sugarului mic

Cursul de puericultură îți va oferi siguranța de care ai nevoie pentru a face față cu succes primelor zile acasă cu bebelușul. Prin participare veți beneficia de adeverință medicală necesară zilelor de concediu pentru îngrijire copil!