Pachet 1

Vei afla de la dr. Smaranda Nay și Livia Toboșaru, în 4 cursuri interactive, cum să fii pregătită pentru naștere, ce trebuie să știi despre alăptare, dar și ce este de făcut în primele săptămâni acasă cu bebelușul.


PREȚ PACHET: 380 lei

Procesul alăptării

Lactația – producerea laptelui este un proces natural, care se declanșează de la sine. Cum se întâmplă? Odată desprinsă placenta, organismul va ști că sarcina s-a încheiat, iar hormonul prolactină va fi eliberat pentru a stimula secreția lactată. De aici încolo, ține doar de o bună informare și de o pregătire pentru acest moment unic – alăptarea.

Acest curs online îți va oferi toate cunoștințele necesare pentru ca procesul alăptării să fie unul bun, încrederea de care ai nevoie în propriul instinct matern și informații despre când și unde să cauți sprijin dacă ai nevoie.

Îngrijirea nou-născutului și a sugarului mic (puericultură)

Nașterea bebelușului este un moment unic în viață, care vine cu multe trăiri și emoții. Pe lângă entuziasm, apar temeri și preocupări firești, despre cum să ai grijă de mica ființă când ajungi cu ea acasă. Ȋn prima lună de viață bebelușul trece prin multe schimbări și va fi nevoie de adaptare pentru a fi în pas cu ele.

Cursul de puericultură îți va oferi siguranța de care ai nevoie pentru a face față cu succes primelor zile acasă cu bebelușul.

Pregătire pentru naștere

Corpul tău este perfect echipat și pregătit pentru naștere! Experiența nașterii afectează profund femeile și amintirea ei rămâne adânc întipărită toată viată. Dacă îți dorești o experiență a nașterii cât mai frumoasă, la care să simți că participi conștientă de tot ce se întâmplă cu corpul tău și cu bebelușul, dar și relaxată și încrezătoare în propriile forțe, sunt alături de tine să îți ofer informațiile de care ai nevoie.  

Cursul de pregătire pentru naștere este conceput să îți ofere toate detaliile teoretice și practice pentru ca tu să te simți pregătită și capabilă să îți trăiești pe deplin experiența nașterii așa cum este cel mai bine pentru tine și bebelușul tău și asta să îți dea mai departe încredere în abilitatea ta de a fi cea mai bună mamă pentru copilul tău.

CURS CADOU: Emoțiile și dezvoltarea copiilor de la 0 luni la 1 an

Primii ani de viață sunt baza relației noastre cu copilul și a relației copilului cu noi și cu lumea și determină felul în care se va dezvolta el ca adult. La acest curs vorbim despre cum să îi oferim bebelușului și copilului mic un început bun și sigur în viață, ținând cont de cine e el ca om și ce nevoi și preferințe are. Vom învăța să facem distincția între răsfăț, nevoi fizice și emoționale și vom înțelege scopul emoțiilor și cum ne determină ele relația cu lumea, fericirea și sănătatea.

Articole medicale